Έτσι έζησαν, έτσι έμαθαν, αυτό κάνουν

ΔΙΝΟΥΝ όντως μεγάλη μάχη πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή και πριν τις εθνικές εκλογές. Μιλάμε για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση - οπερέτα του Λ. Παπαδήμου. Μετακινούν τους ανθρώπους τους στα υπουργεία σε σίγουρες θέσεις, δίνουν υπερωρίες, αναπτύσσουν οικονομικές σχέσεις με τον τύπο, τις τηλεοράσεις και τα social media, ξηλώνουν ανώδυνα κυκλώματα ή σοβαρότερα, αρκεί να μην ακουμπούν την ελίτ, βρίσκονται γενικά σε μια …δημιουργική περίοδο.
Στόχος τους είναι να κοροϊδέψουν πάλι τον κόσμο για να τους ψηφίσει, ενεργοποιώντας τους ημέτερους μηχανισμούς. Δεν τους ενδιαφέρει το δράμα του ελληνικού λαού, δεν έχουν τύψεις που ψήφισαν δύο μνημόνια εναντίον τους, δεν καταλαβαίνουν πως έχασαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας απέναντι στους εαυτούς τους και τον κόσμο.
Βέβαια αυτό που τους περιμένει είναι πολύ χειρότερο από αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, κατευθυνόμενες και μη, όμως δεν τους νοιάζει. Έτσι έζησαν, έτσι έμαθαν, αυτό κάνουν.

"Η πολιτική χωρίς ηθική είναι η ηθική των τυρράνων"

Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: "Για όλους εσάς στο ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσετε τον Βενιζέλο
για να σώσει το κόμμα, αναρωτηθείτε μήπως μιλάτε πλέον
για ένα κόμμα το οποίο ταιριάζει μόνο στο Βενιζέλο".


Ανοικτή επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο δημοσιεύεται στο "Κουτί της Πανδώρας" την ιστοσελίδα του δημοσιογράφου, από τον ίδιο, με σοβαρότατες καταγγελίες και πολιτικά ερωτηματικά.