Ο Μαυρογιαλούρος της ευθύνης

Στη γελοιογραφία του τρισμέγιστου Altan ο παρατρεχάμενος μπαίνει αναμαλλιασμένος στο υπουργικό γραφείο φωνάζοντας «Κρίση, όλεθρος, καταστροφή!», για να λάβει την εξής απάντηση από τον υπουργό: «Ευκαιρία να εγκαταλείψουμε τις γυναίκες μας». 
Τάλε κουάλε με τον υπουργό του Altan, η ΔΗΜΑΡ αξιοποίησε την Κυπριακή αναμπουμπούλα, όχι για να εγκαταλείψει συζύγους, αλλά για να διορίσει τέκνα σε καλοπληρωμένες θέσεις του κράτους. Αυγή, Γ. Ανανδρανιστάκης.

ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ; Καταγγελίες Κυπρίων βουλευτών για ελληνικό πλιάτσικο

Ευθείες βολές εναντίον των επιχειρηματιών που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας, εξαπολύουν κύπριοι βουλευτές. Μιλώντας στον κυπριακό Astra 92.8, ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για κλοπή των κυπριακών τραπεζών και κατήγγειλε ότι «ο Βγενόπουλος και οι φίλοι του θα διατηρήσουν 100% τις καταθέσεις τους, ενώ διαγράφονται τα δάνεια τους που ανέρχονται σε εκατομμύρια».

Ο Παπαδόπουλος διερωτήθηκε επίσης αν «η Λαϊκή θα συνεχίσει την δικαστική διαδικασία που κίνησε εναντίον του Προέδρου της Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα, ο οποίος κατηγορείται για παρέμβαση στην αγορά με στόχο τον αθέμιτο πλουτισμό». Αρης Χατζηστεφάνου, infowar.gr

Ο Διώτης βάζει ξανά στο κάδρο Βενιζέλο


Τα «πάνω – κάτω» έφερε με τη νέα του κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, αυτή φορά τραβώντας το «χαλί» κάτω από τα πόδια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Και όλα αυτά μόλις μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις του Ιωάννη Διώτη για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κ.Μπίκα, που υπέδειξε ως γνώστες για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Ιωάννης Διώτης στη συνέχεια της κατάθεσής του στην Προανακριτική Επιτροπή αλλάζει τις αρχικές ημερομηνίες παράδοσης – παραλαβής του usb stick, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης κατέθεσε ότι στις 6 Ιουλίου του 2011 παραλαμβάνει από τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, το επίμαχο usb με τη λίστα Λαγκάρντ. 

Στις 7 Ιουλίου έχει ηλεκτρονική επικοινωνία με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ στις 8 Ιουλίου το παραδίδει μαζί με εκτύπωση ορισμένων στοιχείων στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. epikaira.gr.